Menu Bel ons! Stuur ons een e-mail
RS Vormgeving is een reclamebureau dat zich heeft gespecialiseerd
in reclame, grafische vormgeving, webdesign en drukwerk.
Header RS Vormgeving

RS Vormgeving | Reclamebureau

RS Vormgeving is een eenmanszaak maar toch spreken we in de 'wij' vorm en noemen we onszelf een reclamebureau. Achter RS Vormgeving schuilt namelijk een netwerk van jonge getalenteerde vormgevers, fotografen en programmeurs. Voor elke opdracht die we binnen krijgen werken we regelmatig met één of meerdere externe freelancers. 

We schuiven elkaar werk toe en we helpen elkaar verder als we tegen een drempel aan lopen. Op deze manier werken we samen als collega's, ook al staan we allemaal als aparte bedrijven ingeschreven. Ondanks dat RS Vormgeving een eenmanszaak is hanteren we volgens deze werkwijze de strategieën van een volwaardig reclamebureau.

Dit heeft vele voordelen voor ons en voor u als klant. In rustige periodes hebben we geen onnodige personeelskosten en we hebben nauwelijks overhead kosten. Hierdoor kunnen we altijd scherpe uur-tarieven hanteren. Maar het grootste voordeel is dat we voor elke opdracht een getalenteerde ondernemer klaar hebben staan die de opdracht het beste weet uit te voeren.

Op het gebied van drukwerk hanteren we dezelfde werkwijze. Er zijn verschillende drukkerijen in verschillende soorten en maten. Wij hebben contact met al deze drukkerijen en zoeken bij elke opdracht naar de meest geschikte drukkerij. We werken met drukkerijen in binnen- en buitenland wat ervoor zorgt dat we zeer scherpe prijzen aanbieden zonder dat we inleveren op de kwaliteit. 

Recente opdrachten

Drukwerk tarieven

Ansichtkaarten, spandoeken, briefpapier, brochures, cd en dvd hoesjes, enveloppen, flyers, folders, posters en visitekaartjes.

Alle drukwerk tarieven
Roll-up banner (XL) Roll-up banner (XL)
120 x 200 cm 4/0 (Enkelzijdig full color) PVC (frontlit, B1-brandvertragend) 510 grams

€ 78,97

Flyer A6 Flyer A6
210 x 297 mm 90 grams Lasergeschikt Enkelzijdig CMYK kleuren

€ 0

Folders A5 Folders A5
A4 gevouwen naar A5 4/4 (Dubbelzijdig full color) Houtvrij gesatineerd mc 250 grams

€ 86,90

Posters A2 Posters A2
594 x 420 mm 4/0 (Enkelzijdig full color) Houtvrij gesatineerd mc 135 grams

€ 36,89

De bovenstaande bedragen zijn excl. 21% BTW, exclusief verzendkosten en excl. grafische vormgeving.