Menu Bel ons! Stuur ons een e-mail
RS Vormgeving is een reclamebureau dat zich heeft gespecialiseerd
in reclame, grafische vormgeving, webdesign en drukwerk.
Header RS Vormgeving

Roel Stoltenborg

RS Vormgeving is op 7 april 2006 opgericht door mij (Roel Stoltenborg) in Lichtenvoorde. In eerste instantie met als doel om een extra zakcentje te verdienen. Maar al snel werd het zo druk dat ik in 2009 mijn baan heb opgezegd en full-time voor RS Vormgeving heb gekozen. 

Binnen mijn reclamebureau doe ik veel uiteenlopend werk zoals op deze website uitgebreid te bezichtigen valt. Naast diverse grafische opdrachten zoals het vormgeven van logo’s, brochures en bijvoorbeeld posters of verpakkingen heb ik mij de laatste jaren, in samenwerking met collega freelancers, ook gespecialiseerd in webdesign. Webdesign is inmiddels een belangrijk onderdeel van RS Vormgeving geworden. Tevens is het verzorgen van sprankelend drukwerk een groot onderdeel van RS Vormgeving.  

Reclamebureau:
Zijn wij wel een reclamebureau? Eigenlijk niet! RS Vormgeving is een eenmanszaak dat nauw samen werkt met gespecialiseerde freelancers en drukkerijen. Het netwerk van specialisten waar ik mee samen werk vormt samen een krachtig reclamebureau met één gezamenlijke visie.

Vrije tijd:
In mijn vrije tijd ben ik al jaren zeer actief betrokken bij het organiseren van diverse evenementen in en rondom Lichtenvoorde. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Over De Top Festival, Keifestival, Roomse Herrie, Winkel in Concert en de Zomermarkt. Bij het organiseren van deze evenementen is de promotie een van mijn hoofdtaken. Denk hierbij aan uitwerken van online en offline reclame campagnes, social media updates, persberichten, webdesign en de grafische opmaak van diverse reclame uitingen zoals posters, flyers, advertenties, programmaboekjes en spandoeken. 

Een andere hele grote passie is drummen. Sinds 1998 heb ik in diverse bands gespeeld en sinds 2008 drum ik met heel veel plezier bij de rockband Deanmoore. 

Recente opdrachten

Drukwerk tarieven

Ansichtkaarten, spandoeken, briefpapier, brochures, cd en dvd hoesjes, enveloppen, flyers, folders, posters en visitekaartjes.

Alle drukwerk tarieven
Posters A2 Posters A2
594 x 420 mm 4/0 (Enkelzijdig full color) Houtvrij gesatineerd mc 135 grams

€ 36,89

Roll-up banner (XL) Roll-up banner (XL)
120 x 200 cm 4/0 (Enkelzijdig full color) PVC (frontlit, B1-brandvertragend) 510 grams

€ 78,97

Bouwhekbanner Bouwhekbanner
340 x 176 cm 4/0 (Enkelzijdig full color) PVC (frontlit, B1-brandvertragend) 510 grams Bevestiging ringen elke 50 cm

€ 79,00

De bovenstaande bedragen zijn excl. 21% BTW, exclusief verzendkosten en excl. grafische vormgeving.