Menu Bel ons! Stuur ons een e-mail
RS Vormgeving is een reclamebureau dat zich heeft gespecialiseerd
in reclame, grafische vormgeving, webdesign en drukwerk.
Header RS Vormgeving
Geplaatst op 09-09-2014

Wij hebben een nieuwe website!


Hoera! Eindelijk is onze eigen website klaar! Voor onze klanten maken we elk jaar prachtige moderne responsive websites. Websites die zich aanpassen aan het apparaat van de gebruiker en voldoen aan alle eisen van het huidige internet want onze responsive website past zich aan aan het apparaat van de bezoeker. Terwijl we regelmatig een prachtige responsive website opleveren aan een van onze klanten bleef onze eigen site een lange tijd links liggen. Te druk voor anderen waardoor we onszelf bijna waren vergeten.

Maar... We hebben flink wat avonden en weekenden overgewerkt om onze eigen site stevig onder de loep te nemen. En ja.. dat is gelukt! De website is geheel vernieuwd en voldoet aan alle eisen van het moderne internet. Bekijk deze site eens op uw PC en telefoon en vergelijk het resultaat, dan snapt u precies wat we bedoelen. Onze nieuwe responsive website is geschikt voor alle apparaten. Aangezien tegenwoordig in Nederland zo'n 60% van al het internet verkeer via mobiele telefoons en tablets verloopt is een responsive website voor iedereen een must geworden. 


Daarnaast is deze site geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing zodat meer bezoekers de weg naar onze website zullen vinden via de bekende zoekmachines. Deze website staat, op het moment van schrijven, nog maar net online maar de resultaten zijn nu al verbluffend! Er is een grote kans dat u ons reclamebureau heeft gevonden via Google? Toch? 

Ook voor onze klanten steken we heel veel tijd in zoekmachine optimalisatie. Want ook al heeft u nog zo'n prachtige site; als mensen u niet weten te vinden dan kunt u uw website net zo goed sluiten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan gerust eens verder op onze site naar de mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor mondeling advies.

Alle nieuwsberichten

09-09 Wij hebben een nieuwe website!
08-09 Hoe gebruik ik Facebook zakelijk?
07-09 Meer bezoekers op uw website?