Menu Bel ons! Stuur ons een e-mail
RS Vormgeving is een reclamebureau dat zich heeft gespecialiseerd
in reclame, grafische vormgeving, webdesign en drukwerk.
Header RS Vormgeving

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als u zich op internet eens verdiept in de term ‘zoekmachineoptimalisatie’ zult u erachter komen dat het een geheimzinnig onderwerp is. En dat is niet voor niets. Zoekmachines zoals Google willen namelijk niet prijs geven hoe ze websites beoordelen in hun rangschikking. Dit doen ze omdat ze geen advertentie-inkomsten willen missen en omdat ze willen voorkomen dat iedereen de zoekresultaten kan manipuleren. Google wil immers betrouwbaar blijven en geeft daarom nooit prijs hoe je op de eerste pagina terecht kunt komen. 

Toch is er een hoop te doen om uw website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen. Er zijn een aantal openbare manieren die Google zelf adviseert, maar er zijn ook vele andere trucjes die uw website beter zichtbaar maken. Deze andere trucjes hebben wij in de afgelopen jaren geleerd door continu te experimenteren met allerlei verschillende technieken. En al die experimenten hebben ertoe geleid dat wij uw website zeer goed kunnen optimaliseren voor zoekmachines. Want zolang u niet goed gevonden wordt, blijft u die ene spelt in de hooiberg.

Eén ding moet gezegd worden; wij kunnen niet garanderen dat u op de eerste pagina van Google zult verschijnen. Dat kan immers niemand, behalve Google zelf. Maar wij kunnen u wel garanderen dat websites die bij ons zijn gemaakt aanzienlijk hoger scoren dan de gemiddelde website! 

Recente opdrachten

Meer over:

Drukwerk tarieven

Ansichtkaarten, spandoeken, briefpapier, brochures, cd en dvd hoesjes, enveloppen, flyers, folders, posters en visitekaartjes.

Alle drukwerk tarieven
Canvas (80x80 cm) Canvas (80x80 cm)
300 grams canvas Enkelzijdig full color Gespannen op houten frame Framedikte: 4,5 cm

€ 59,01

Envelop EA5 Envelop EA5
EA5 (220 x 156 mm) 4/0 (Enkelzijdig full color) Lasergeschikt FSC 90 grams Venster links

€ 128,60

De bovenstaande bedragen zijn excl. 21% BTW, exclusief verzendkosten en excl. grafische vormgeving.