Menu Bel ons! Stuur ons een e-mail
RS Vormgeving is een reclamebureau dat zich heeft gespecialiseerd
in reclame, grafische vormgeving, webdesign en drukwerk.
Header RS Vormgeving

Internet

Sinds het internet in 1993 zijn wereldwijde doorbraak maakte hebben we de wereld enorm zien veranderen. Internet is overal om ons heen, iedereen maakt er gebruik van en iedereen is vertegenwoordigd op het internet. Terwijl we vroeger nog verbaasd waren over het feit dat je met een inbel-verbinding een afbeelding op kon zoeken, zijn de mogelijkheden vandaag de dag ongekend. De ontwikkelingen gaan als een speer.

Verbindingen worden sneller, meer apparaten gebruiken het internet en de technische mogelijkheden worden dagelijks uitgebreid. Wij houden al deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten omdat we dit razend interessant vinden. We vertalen deze interesse in het maken van moderne websites. Websites die met de tijd mee gaan. 

Responsive website:
Inmiddels gaat 60% van het verkeer via het mobiele netwerk. Precies om die reden maken wij responsive websites. Een responsive website past zich aan aan het apparaat van de bezoeker. We maken één website die zo intelligent is, dat hij zelf ziet of hij met een PC, tablet of smartphone wordt bezocht. Op basis daarvan bepaald de website hoe hij zichzelf het beste kan presenteren voor een optimale gebruikers ervaring. Responsive websites zijn de toekomst van het internet. Ook de website van RS Vormgeving is responsive. Bekijk onze website eens op uw telefoon, computer en vergelijk de verschillen; dan snapt u wat wij bedoelen.

Zoekmachine optimalisatie:
Niemand leest nog de Gouden Gids, mensen gebruiken zoekmachines om hun leveranciers te vinden. Je hebt dus een probleem als je niet goed scoort in zoekmachines. Bezorg je pizza's in Lichtenvoorde dan zoeken jou potentiële klanten waarschijnlijk op "pizzaria in lichtenvoorde". Dus je wilt dan boven in de zoekresultaten gevonden worden. Is dat niet het geval dan loop je een heleboel bezorgingen mis want bij uw concurrent, die wel boven in staat, staat de telefoon rood gloeiend. Doormiddel van zoekmachine optimalisatie kunnen wij de website van uw onderneming naar een hoger plan tillen. Besteld u bij ons een nieuwe responsive website, dan optimaliseren wij uw website standaard zodat deze goed gevonden word. 

Website Beheer Systeem:
U website is klaar en deze wordt goed gevonden in Google, maar er zijn wat veranderingen gaande binnen uw bedrijf en u wilt dit op uw website kenbaar maken. Dan wilt u niet voor elk wissewasje naar ons hoeven bellen om een nieuwe tekst of foto te plaatsen. Dat hoeft ook niet! Met ons Website Beheer Systeem kunt u dit heel eenvoudig zelf doen. Teksten aanpassen, nieuwsberichten plaatsen, foto's en video's toevoegen, wij leveren deze mogelijkheden standaard bij uw nieuwe website. 

Recente opdrachten

Meer over:

Drukwerk tarieven

Ansichtkaarten, spandoeken, briefpapier, brochures, cd en dvd hoesjes, enveloppen, flyers, folders, posters en visitekaartjes.

Alle drukwerk tarieven
Posters A2 Posters A2
594 x 420 mm 4/0 (Enkelzijdig full color) Houtvrij gesatineerd mc 135 grams

€ 36,89

Roll-up banner (XL) Roll-up banner (XL)
120 x 200 cm 4/0 (Enkelzijdig full color) PVC (frontlit, B1-brandvertragend) 510 grams

€ 78,97

Flyers A5 Flyers A5
148 x 210 mm 4/4 (Dubbelzijdig full color) Houtvrij gesatineerd mc 135 grams

€ 44,38

De bovenstaande bedragen zijn excl. 21% BTW, exclusief verzendkosten en excl. grafische vormgeving.